Menu

Alphen gaat uit zijn dak tijdens uitverkocht lakeside festival

0 Comment

Het Lakeside Festival was zaterdag met 4500 verkochte kaarten helemaal uitverkocht. De bezoekers werden getrakteerd op beats en rap.

Rapper Lil’ Kleine, bekend van de hits Drank & Drugs en 1, 2, 3, was de hoofdact. Hij trad een half uur lang op in Park Zegersloot. Bij de t-steiger was het festivalterrein – met twee muziekpodia en diverse food stands – opgebouwd.

Andere bekende artiesten waren Kris Kross Amsterdam en dj Joey Dale. Kris Kross scoort momenteel een Top 40-hit met het nummer Sex en Joey Dale bracht in 2014 met dj Hardwell de plaat Arcadia uit.

Ook was er aandacht voor lokaal talent. Het Alphense dj-duo Bibossa & Dublanc draaide prime time vijf kwartier op het hoofdpodium. In de middag kregen Santicio, LUTE en Toman de kans om hun draaikunsten te vertonen aan het publiek.

Vrijdagavond was op dezelfde plek Het Alphens Strand Feest. Dat festival werd door dezelfde organisatoren georganiseerd als het Lakeside Festival. Def Rhymz, T-Spoon en Helemaal Top traden op voor ruim 2500 bezoekers.

bron: Studio Alphen | www.studioalphen.nl