Menu

Wie is Wesley Kamping

Wesley Kamping is een geboren Alphenaar en kwam te wereld op 12 september 1986.
Zijn ouders heten Yvonne de Goede & Alex Kamping, op 6 jarige leeftijd kreeg Wesley een zusje Priscilla Veronica Kamping… op 12jarige leeftijd kreeg Wesley interesse om DJ te worden, Hij ging altijd naar Kinderdisco de Poineer. Wesley verzon een naam die hij samen met Stefan van Bergen (ook bekend als DJ Stay-fan) de DJ naam Wes Extrano.

Wes Extrano is begonnen als DJ. Na het vele oefenen thuis op zijn kamer, begon hij zo nu en dan te draaien in twee lokale clubs, Max en Poineer, Vervolgens kreeg hij de uitdaging om in rotterdam te komen draaien.

Na nog meer oefenen en netwerken kreeg hij de kans om zijn kwaliteiten in grotere clubs te vertonen. En met succes!
Nu is hij een graag geziene DJ in diverse zaken in nederland!

Biografie Wes Extrano

Wes Extrano kwam in 1986 ter wereld. Zoals bij alle DJ’s begint dit verhaal thuis met het hobbyen. Dit liep als snel uit naar het draaien in tienercentra, waar de ervaring kwam en direct de gevolgen van zijn muziek zichtbaar waren. Klaar voor het grotere werk kon Wes Extrano de overtap maken naar o.a. Alcazar, Hollywood Music Hall,Nighttown, etc. Naast de diverse clubs draait Wes Extrano op grote feesten zoals Addicted To Basz, Back2Back, Jumpvirus, Defqon, Q-base, etc. Daar staat hij dan te samen met de grootste namen in de scene: Paul Elstak, Kicken,Vato Gonzalez, Jeckyll & Hyde, Funk D, Darkraver en many more. Sinds 2009 begeeft Wes Extrano zich ook op het produceren van de vetste beats. Zoals je uit de bio kan op maken is hij thuis in Electro, Dance, Jump, Reaggeaton, Hardstyle, Eclectic Latin, en House.

 

Wes Extrano heeft ook samen met DJ Stay-fan (POPULAIRSTE OPKOMENDE DJ bij de Party Awards in 2012!) een nummer gemaakt die uitgekomen is op label van RDJ Music genaamd 24HPP ft DJ Wes Extrano – Shake It, Girl! dit nummer ging zelfs door naar het buiteland zie reactie van een Artiest uit Zweden FULL SUPPORT FROM MUZIK MAG SWEDEN @ www.muzikmagazinet.org/2012/07/24hpp…-extrano.html